6 Aralık 2016 Salı

GECE - THE NIGHT OF



Son dönemlerin popüler 8 bölümlük mini dizilerinden biri. Polisiye bir öykü olan The Night Of gerek seneryo gerek yapım ve oyunculuk açısından gayet başarılı ve son derece farklı bir dizi.

Dizi ABD de yaşayan Pakistan asıllı genç bir adamın bir gecede başına gelenleri ve masumiyetini kanıtlamasını konu almakta.
Mini bir dizi olduğu için başı sonu net, konudan sapmadan, derli toplu bir yapım izliyorsunuz. Bir cinayet aydınlatılmaya çalışılıyor aslında biraz polisiye evet ama son derece sakin bir polisiye... Sakin olduğu kadar sürükleyici... Heyecanlandıran ve  merak uyandıran sahneler var.

Hikayede geçen neredeyse tüm karakterler en az başrol kadar incelenmiş. Her birinin hayatına ışık tutulmuş. Bu açıdan size çok farklı gelen belki de çoğu zaman ön yargılı olduğunuz yaşantıları da görmüş oluyorsunuz.


Farklı hayatları biz izleyiciye sunarken bi yandan da birçok konu çok da göze sokmadan eleştirilmiş. İzledikten sonra da uzun bir süre izlediklerinizi düşünmenize neden olacak sahneler ve hikayeler barındırıyor.

Bu güne kadar  bir çok dizi izledim ama bende en çok iz bırakan dizi The Night Of oldu.

Kesinlikle izlenmeli....


İyi seyirler şimdiden....

0 yorum:

Yorum Gönder